Φωταέριο - Η πρεμιέρα της Θεοδωρίδου και του Μενιδιάτη

(VIDEO & PHOTOS) Η Νατάσα Θεοδωρίδου και Χρήστος Μενιδιάτης ανέβηκαν στην πίστα του κέντρου, και μας χάρισαν μια υπέρλαμπρη πρεμιέρα.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
26/10/2016

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
Καμία εκδήλωση
Μπορεί ο χειμώνας να μην έχει μπει ακόμα για τα καλά, ωστόσο, τα χειμερινά σχήματα κάνουν, ένα - ένα, την εμφάνισή τους στην πόλη και διαμορφώνουν τον φετινό χάρτη της διασκέδασης. Ανάμεσα σε αυτά, και εκείνο του Φωταεριο 2016-2017, που έκανε το μεγάλο του ντεμπούτο στην πόλη το βράδυ της Παρασκευής, 21 Οκτωβρίου.

Για πρώτη φορά, Νατάσα Θεοδωρίδου και Χρήστος Μενιδιάτης ανέβηκαν στην πίστα του κέντρου, και μας χάρισαν μια υπέρλαμπρη πρεμιέρα, με πολλή διασκέδαση, κέφι και πολλές επιτυχίες. Μαζί τους στη σκηνή, ο παίκτης του «X-factor», Ανδρέας Λέοντας, που ολοκληρώνει το πρόγραμμα δίνοντας τη δική του νεανική νότα σε αυτό. 

Από νωρίς τη βραδιά εκείνη, το Φωταέριο ήταν κατάμεστο από το κοινό των δύο καλλιτεχνών που θέλησαν να τους απολαύσουν στη μοναδική αυτή πρεμιέρα. Ένα άρτιο πρόγραμμα, που κέρδισε τις εντυπώσεις και ταξίδεψε το κοινό στα μονοπάτια των μεγαλύτερων επιτυχιών τους. 
neats
Μια μοναδική πρώτη βραδιά, που έδωσε με τον πιο δυναμικό τρόπο το εναρκτήριο λάκτισμα για τη φετινή σεζόν και υποσχέθηκε μια ακόμα πιο δυναμική συνέχεια. Νατάσα Θεοδωρίδου και Χρήστος Μενιδιάτης έδειξαν πανέτοιμοι για να μπουν στο φετινό στίβο της διασκέδασης με τον καλύτερο τρόπο και να κρατήσουν τα ηνία της διασκέδασης στην πόλη. Το πρώτο διήμερο διέγραψε εξαιρετική επιτυχία και μας έκανε να ανυπομονούμε για την εκπληκτική συνέχεια που θα μας εντυπωσιάσει για τα καλά. Θεοδωρίδου - Μενιδιάτης θα είναι ένα από τα απόλυτα μουσικά δίδυμα της σεζόν και αυτό είναι το μόνο σίγουρο.

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!