«Εν Μοσχάτω»: Ακόμα πιο πολύ, πιο καλά, πιο ολοκληρωμένα

Ποιοτικό φαγητό, ποτό και εξαιρετική ζωντανή μουσική από ξεχωριστούς καλλιτέχνες πάντα σε πολύ οικονομικές τιμές.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
11/05/2018

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
Καμία εκδήλωση
Επιχειρώντας να ορισθεί η κατηγορία της «παροχής υπηρεσίας - διασκέδασης» στην οποία μπορεί να καταταχθεί το «εν Μοσχάτω» συναντάει κανείς δυσκολία αν χρειαστεί να το χαρακτηρίσει μονολεκτικά.

Και αυτό γιατί το «εν Μοσχάτω», το οποίο υφίσταται 7,5 χρόνια πλέον, είναι ένας χώρος πάνω στην κεντρική πλατεία της πόλης, μέσα στο πράσινο, που λειτουργεί όλο το χρόνο με ενοποιημένη την εσωτερική του αίθουσα και τον υπαίθριο χώρο και προσφέρεται:

- για καλό φαγητό - μεζέδες για κρεατοφάγους, χορτοφάγους ή θαλασσολάτρεις, μεσημέρι & βράδυ, πάντα σε πολύ οικονομικές τιμές
- για παγωμένη μπύρα αλλά και για κάθε ποτό στα μπαρ του
- για να ακούσει κανείς ζωντανά ποιοτική λαϊκή μουσική από γνωστούς Έλληνες καλλιτέχνες, όντας ένας ιδανικός χώρος 200 ατόμων μετά την πρόσφατη ανακαίνισή του.
FB IMG 1477580808648
Το «εν Μοσχάτω» στηρίχθηκε στην τρέχουσα σεζόν σε μια αντικειμενικά εκπληκτική ομάδα που γέμιζε μουσικά την κάθε εβδομάδα αποτελούμενη από, κατά αλφαβητική σειρά, τους: Γαλιάτσου Χριστιάνα, Δουμουλιάκα Κώστα, Ευαγγέλου Γιάννη, Κανέλλου Εύη, Καραπατάκη Ιουλία, Κουρλιά Ελευθερία, Μαργιόλα Ανατολή, Ρέππα Δημήτρη, Στεργίου Παναγιώτη, Χρυσανθίδη Μίλτο.

Ακόμη, τον εκπληκτικό ηχολήπτη Πετρογιάννη Γιάννη και τους δεκάδες guests που το τίμησαν με την παρουσία τους.
FB IMG 1509966446518
Το αποτέλεσμα των παραπάνω, εκτός της μεγάλης επισκεψιμότητας που επετεύχθη, ήταν η εμφάνιση του μαγαζιού ως «brand name» με πλήρη ορχήστρα στο Ισραήλ, όπου η φήμη του είναι αδιαμφισβήτητη.

Έτσι έκανε αναπάντεχο sold out στο γνωστό Zappa club μέσα σε τρεις ώρες (!!!).

Ταυτόχρονα «κόπηκε» το πρώτο CD του, με τίτλο «μια βραδιά στο... εν Μοσχάτω» που διατίθεται μόνο στο μαγαζί.

Συμπληρωματικά να αναφέρουμε ότι η «εν Μοσχάτω ΕΕ» εκτός από εταιρεία εστίασης είναι και εταιρεία προώθησης και οργάνωσης συναυλιών.
nre000
Ο στόχος είναι πάντα ο ίδιος: «Κάθε χρόνο ακόμα πιο πολύ, πιο καλά, πιο ολοκληρωμένα».

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!