Αντύπας & Γιώργος Γιαννιάς στο Vox

Έχοντας κλείσει σχεδόν ένα μήνα στη νυχτερινή ζωή, το σχήμα Αντύπας, Γιαννιάς & Χατζίδου αποτελεί πόλο έλξης για το κοινό.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
14/12/2016

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
Καμία εκδήλωση
Φωτιά έχει πάρει η νυχτερινή διασκέδαση στο κέντρο της Αθήνας. Τα νυχτερινά κέντρα δίνουν μάχη σώμα με σώμα έχοντας δημιουργήσει μια πανδαισία σχημάτων. Οι μεγάλες συνεργασίες είναι πολλές ενώ λίγο πριν το τέλος της χρονιάς έρχονται αρκετά ακόμη σχήματα που θα ανεβάσουν τον πήχη ακόμα περισσότερο.

Στην Ιερά Οδό και στο Vox χτυπά και φέτος δυνατά ο παλμός της διασκέδασης αφού στην πίστα του εμφανίζονται 3 αναγνωρισμένοι καλλιτέχνες. Έχοντας κλείσει σχεδόν ένα μήνα στη νυχτερινή ζωή, το σχήμα Αντύπας, Γιαννιάς & Χατζίδου είναι αγαπημένος συνδυασμός για το κοινό που έχει φέρει το μαγαζί, για άλλη μια χρονιά, στις πρώτες θέσεις προτίμησης. Μια πολύ έξυπνη κίνηση του επιχειρηματία να παντρέψει τους 3 καλλιτέχνες επί σκηνής που από πολύ νωρίς έχει αποφέρει καρπούς.

Από τα πρώτα του κιόλας βήματα ο Αντύπας κέρδισε την αγάπη του κόσμου και χάραξε τη δική του μοναδική πορεία στον χώρο της μουσικής. Πολύ σύντομα αναδείχθηκε σε ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της νύχτας και ένα από τα πιο δυνατά χαρτιά για κάθε επιχειρηματία. Αυτό φυσικά το γνωρίζουν καλά οι ιθύνοντες του νυχτερινού κέντρου Vox και μόνο τυχαία δεν ήταν η επιλογή του, να αποτελέσει το πρώτο όνομα στο φετινό σχήμα του μαγαζιού. Έχοντας στο πλάι του 2 επίσης πολύ αγαπητούς καλλιτέχνες ο Αντύπας έχει ξεκινήσει δυναμικά στη μάχη της νυχτερινής διασκέδασης. Ο Γιώργος Γιαννιάς έχει αποδείξει ότι είναι ένας από τους καλύτερους όσον αφορά τη νυχτερινή διασκέδαση αφού η χημεία του με το κοινό όταν βρίσκεται επί σκηνής είναι εκπληκτική. Αυτό ακριβώς κάνει και φέτος στο Vox, ένα κέντρο που το γνωρίζει καλά, κάνοντας παράλληλα μια από τις μεγαλύτερες συνεργασίες της καριέρας του. Η Ελένη Χατζίδου αποτελεί τη γυναικεία παρουσία στο σχήμα και με τις επιτυχίες που την έκαναν γνωστή στο ευρύ κοινό αλλά και με την εντυπωσιακή της εμφάνιση που μαγεύει τους θαυμαστές για ακόμη μια χρονιά, βάζει φωτιά στην σκηνή του κέντρου Vox (τηλέφωνο 211-7707570)

Το Vox βρίσκεται στην Ιερά Οδό, στην καρδιά της νυχτερινής διασκέδασης και είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα νυχτερινά μαγαζιά της Αθήνας εδώ και πολλά χρόνια. Στο ξεκίνημά του φιλοξένησε στη σκηνή του μεγάλα ονόματα του έντεχνου ρεπερτορίου όπως η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης κ.α. όμως στη συνέχεια άλλαξε πλεύση και στράφηκε στο λαϊκό τραγούδι. Νατάσα Θεοδωρίδου, Δέσποινα Βανδή και Χρήστος Μενιδιάτης είναι μερικά μόνο από τα ονόματα που πέρασαν από την πίστα του μετά την αλλαγή.

Φέτος, όπως ήδη αναφέραμε ένας παλιός γνώριμος επιστρέφει για να βάλει φωτιά και πάλι από τη πίστα του, ο Γιώργος Γιαννιάς στο πλευρό του Αντύπα και μαζί τους η εκρηκτική Ελένη Χατζίδου.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!