Αντιμετωπίστε την Τριχόπτωση με Foltène®PHARMA

Τριχόπτωση και Γήρανση των μαλλιών; Βάλτε τέλος με τα προϊόντα Foltène®PHARMA
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Μπορεί τα μαλλιά μας να μην αποκτούν ρυτίδες, αλλά υπόκεινται σε γήρανση όπως το πρόσωπο και το σώμα μας. Γκριζάρισμα, θαμπάδα, λέπτυνση, αραίωση και φριζάρισμα είναι όλα μέρος της διαδικασίας γήρανσης της τρίχας.

Η εταιρεία Foltène®PHARMA είναι μία ολοκληρωμένη σειρά εξειδικευμένων δερμοκαλλυντικών προϊόντων, με θεραπείες για το τριχωτό της κεφαλής (τριχόπτωση, αναδόμηση), σαμπουάν για την αντιμετώπιση & πρόληψη των διαφόρων προβλημάτων της τρίχας και του τριχωτού (πιτυρίδα, λιπαρότητα, σμηγματορροϊκή δερματίτιδα), καθώς και προϊόντα για την ενδυνάμωση βλεφαρίδων και νυχιών.

H Δρ. Νικολέτα Κοΐνη, δερματολόγος, πιστοποιημένη ιατρός αντιγήρανσης από την Αμερικανική Ακαδημία Αντιγήρανσης Α4Μ, επιβεβαιώνει ότι τα προϊόντα Foltène®PHARMA συμβάλλουν αποτελεσματικά στην καταπολέμηση της λέπτυνσης της τρίχας, έναν από τους βασικούς παράγοντες γήρανσης των μαλλιών μας, χάρη στα πατενταρισμένα ενεργά συστατικά Tricosaccaride® & Tricalgoxyl® τα οποία παίζουν σημαίνοντα ρόλο στην αναδόμηση της τρίχας και στην αντιμετώπιση της τριχόπτωσης, αλλά και χάρη στο συνδυασμό των κατάλληλων βιταμινών στη φόρμουλα των προϊόντων.

Η αποτελεσματικότητα των προϊόντων Foltène®PHARMA επικυρώνεται σε 42 κλινικές μελέτες. Επιπλέον οι φόρμουλες των σαμπουάν αναπτύσσονται χωρίς SLES, parabens και σιλικόνες.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!