Το νέο «ανατρεπτικό» βιντεοκλίπ της Πέγκυς Ζήνα

Δείτε το τελευταίο βιντεοκλίπ της Πέγκυς Ζήνα «Μου λείπεις», που απέκτησε εικόνα από το σκηνοθέτη Βαγγέλη Τσαουσόπουλο.
Όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο τύπου, η υπόθεση της ιστορίας είναι η παγίδευση της Πέγκυς Ζήνα σε δύο εναλλασσόμενες πραγματικότητες, Στο τέλος του κλιπ ο θεατής θα αποφασίσει ποια από τις δύο ισχύει.

Διαβάζουμε λοιπόν και σας ενημερώνουμε, ώστε να μπορέσετε να καταλάβετε την ιδιαιτερότητα του εν λόγω video clip καθώς και την «ανατρεπτικότητα» του τίτλου:

Το κλιπ ξεκινάει με την Πέγκυ Ζήνα στην κουζίνα να ετοιμάζει πρωινό για τον σύντροφό της, ο οποίος τρώει κάτι στα όρθια και φεύγει γρήγορα για δουλειά κρατώντας ένα χαρτοφύλακα. Λίγο πιο μετά η Πέγκυ μαθαίνει ότι ο άντρας της έχει σκοτωθεί σε ένα δυστύχημα Μένει σοκαρισμένη και προσπαθεί να επεξεργαστεί το τι συμβαίνει. Βάζει τα κλάματα, ξεσπάει, πετάει κάτω κάποια αντικείμενα.

Το επόμενο πρωί ξυπνάει και βρίσκει τον άντρα της δίπλα στο προσκέφαλο του κρεβατιού και αναρωτιέται το τι συμβαίνει. Όλα κυλούν ομαλά. Βλέπουμε ξανά σχεδόν την ίδια σκηνή με τον άντρα της να παίρνει γρήγορα το πρωινό του και να φεύγει κανονικά για δουλειά. Η απορία είναι ζωγραφισμένη στο πρόσωπό της σε όλη τη σκηνή του πρωινού. Το βράδυ πηγαίνουν για ύπνο και τον εκείνη τον παίρνει αγκαλιά.

Το επόμενο πρωί που εκείνη ξυπνάει, ο άντρας δεν βρίσκεται δίπλα της. Το τηλέφωνο χτυπάει ξανά. Της ανακοινώνουν και πάλι το θάνατο του, ενώ εκείνη συνειδητοποιεί ότι κάτι δεν πάει καλά. Το βράδυ ξαπλώνει μόνη στο κρεβάτι και σβήνει τα φώτα.

Το επόμενο πρωί η Πέγκυ ξυπνάει και φαίνεται να πανικοβάλλεται, αρχίζει να τριγυρνάει στο σπίτι και τελικά τον βρίσκει στη κουζίνα ανακουφισμένη. Τον παίρνει αγκαλιά, και καθώς αυτός φεύγει για τη δουλειά, αυτή προσπαθεί να τον πείσει να μείνει σπίτι. Λίγο πριν φύγει ο άντρας, βλέπουμε την Πέγκυ να τον τραβάει στα κρυφά μια φωτογραφία με Polaroid φωτογραφική μηχανή. Ο άντρας φεύγει. Κατεβαίνει μαζί του στο αυτοκίνητο να τον αποχαιρετήσει. Δείχνει πολύ ευτυχισμένη.

Στο τέλος του κλιπ μπαίνει στο σπίτι χαρούμενη, αλλά το βλέμμα της πέφτει στη φωτογραφία που τράβηξε τον άντρα πριν λίγο. Την παίρνει στα χέρια και ανακαλύπτει ότι ο άντρας δεν υπάρχει στη φωτογραφία.

Το «Μου λείπεις», συνθετικά και στιχουργικά υπογράφει ο Θάνος Παπανικολάου, ενώ στιγμιότυπα από τη βιντεοσκόπηση του κλιπ μπορείτε να δείτε εδώ

Στίχοι & Μουσική: Θάνος Παπανικολάου
Σκηνοθεσία: Βαγγέλης Τσαουσόπουλος

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!