Το πρώτο… μεταθανάτιο κομμάτι του George Michael

(ΑΚΟΥΣΤΕ) 8 μήνες μετά το θάνατό του, κυκλοφόρησε το πρώτο «νέο» τραγούδι του George Michael.
8 μήνες μετά το θάνατό του, κυκλοφόρησε το πρώτο… μεταθανάτιο τραγούδι με τη φωνή του George Michael, σε ντουέτο με τον Nile Rodgers των Chic.

Ο κυπριακής τραγουδιστής των Wham, που όμως έκανε και μεγάλη solo καριέρα, πέθανε ανήμερα τα Χριστούγεννα του 2016 σε ηλικία 53 ετών, αλλά φέρεται να ετοίμαζε το επόμενο δισκογραφικό του βήμα για το 2017. Παράλληλα, πληροφορίες αναφέρουν πως ο George Michael είχε αφήσει τρία ανέκδοτα άλμπουμ.

Το τραγούδι που κυκλοφόρησε τώρα, με τίτλο «Fantasy» είναι μια βελτιωμένη έκδοση τραγουδιού που ηχογραφήθηκε στα τέλη της δεκαετίας του ’80 και αρχικά επρόκειτο να κυκλοφορήσει στο δεύτερο δίσκο του George Michael.

Ο τραγουδιστής σχεδίαζε να ξεκινήσει την επανέκδοση του «Listen without Prejudice» κι έτσι επικοινώνησε με τον Nile Rodgers για να δουλέψουν μαζί στο «Fantasy», το οποίο τελικά θα μπει στην επανέκδοση «Listen without Prejudice | MTV Unplugged», που θα κυκλοφορήσει στις 20 Οκτωβρίου.

Με αφορμή την επανέκδοση, η Sony Music έχει αναλάβει ένα ντοκιμαντέρ για τη ζωή του George Michael, με τίτλο «Freedom» και αφηγήσεις από τον ίδιο τον καλλιτέχνη. Θα συμμετέχουν, μεταξύ άλλων, οι Liam Gallagher, Elton John, Nile Rodgers & Mark Ronson.

Video

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!

test834592569