«Το κρυφτό»… και η επιτυχία για τις Μέλισσες δεν κρύβεται!

Το νέο τραγούδι των Μελισσών, «Το κρυφτό», είναι η απόδειξη του γιατί εξακολουθεί αυτή η καλλιτεχνική παρέα να αποτελεί το Νο1 συγκρότημα της εποχής!
Ως γνωστόν, ο χωρισμός ελαττώνει τα μέτρια πάθη και δυναμώνει τα μεγάλα, όπως ο άνεμος σβήνει τα κεριά αλλά φουντώνει τις φωτιές, κι όλα αυτά μέσα στο αέναο κυνηγητό του χρόνου, που παίζει κρυφτό με τη λογική και τις συναισθηματικές μας εντάσεις!

Όταν μάλιστα συνειδητοποιήσεις ότι θέλεις να περάσεις την υπόλοιπη ζωή σου με κάποιον άνθρωπο, θέλεις αυτό το υπόλοιπο να αρχίσει όσο πιο γρήγορα γίνεται. Γι’ αυτό επιβάλλεσαι στον εγωισμό σου και τρέχεις, διεκδικείς πεισματικά, πάλλεσαι, παλεύεις με αυταπάρνηση, ματώνεις, φτάνεις την ψυχή σου στα άκρα και θαρραλέα θυσιάζεσαι, πασχίζοντας – ακόμη και με τα πιο απονενοημένα διαβήματα – να αναγεννηθείς μέσα στα χέρια του έρωτα! Εξάλλου αυτό θα πει αγάπη, να νιώθεις έντονη την ανάγκη να φύγεις από τον εαυτό σου, με τις όποιες συνέπειες!

Όλη αυτή η εσωτερική αλλά και εξωτερική πάλη αποτυπώνεται με ένα πολύ ιδιαίτερο ρομαντισμό στην άκρως συναισθηματική «νεογέννητη» μπαλάντα, «Το κρυφτό», του πιο αγαπημένου σήμερα συγκροτήματος, Μέλισσες, που – ως δια μαγείας – βρίσκει πάντα την κρυψώνα της επιτυχίας, με δημιουργίες που προκαλούν αίσθηση και αγκαλιάζονται δικαίως αμέσως από τον κόσμο, σκαρφαλώνοντας στις υψηλότερες τάσεις των social media.

Γι’ ακόμη μια φορά, έτσι, η ιδιαίτερα αισθησιακή φωνή του χαρισματικού frontman των Μελισσών, Χρήστου Μάστορα, διηγούμενη ουσιαστικά μια ιστορία διακυμαινόμενου πάθους με έντονες κορυφώσεις, μαγνητίζει από το πρώτο άκουσμα και μεταγγίζει μοναδικά συναισθήματα!

Αυτή η φόρτιση εντείνεται ακόμη περισσότερο με την οπτικοποίηση του τραγουδιού, σε σκηνοθεσία του Alex Konstantinidis και των ίδιων των μελών του συγκροτήματος, χαρακτηριστικό των οποίων αποτελούν, μάλιστα, και οι πάντα εμπνευσμένες και πρωτότυπες σκηνοθετικές συλλήψεις, με τις οποίες ντύνουν τις δημιουργίες τους!

Επάνω στο πανί της μνήμης του πρωταγωνιστή, λοιπόν, αποτυπώνονται νοσταλγικά κοινές στιγμές του ίδιου με την αγαπημένη του, την οποία στο video clip υποδύεται η Έβελυν Καζαντζόγλου. Οι στιγμές αυτές είναι που φαίνεται να τον αφυπνίζουν από την παραίτηση, που του έχει δημιουργήσει ο χωρισμός, να τον παρακινούν και να τον εξωθούν, τελικά, στη διεκδίκηση με όποιο προσωπικό κόστος, αποδεικνύοντας πως η αγάπη είναι σαν μια κλεψύδρα, με την καρδιά να γεμίζει καθώς το μυαλό αδειάζει.

Είναι η απουσία, άραγε, θεραπεία ή αναζωπύρωση της αγάπης; Το νέο τραγούδι των Μελισσών, «Το κρυφτό», έχει και την απάντηση σ’ αυτό το ερώτημα και την απόδειξη του γιατί εξακολουθεί αυτή η καλλιτεχνική παρέα να αποτελεί το Νο1 συγκρότημα της εποχής!

Video

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!