The Chemical Brothers - No Geography

(ΑΚΟΥΣΤΕ) Νέο album «διαδρομή προς το μέλλον».
Οι The Chemical Brothers επιστρέφουν με το 9ο τους album με τίτλο No Geography από τη Universal Music. Περιλαμβάνει τα singles «Free Yourself», «MAH», «Got To Keep On» και «We’ve Got To Try».

Το πολυσυζητημένο άλμπουμ είναι μια μουσική επανάσταση όπως άλλωστε μας έχουν συνηθίσει και οι The Chemical Brothers.

Το No Geography είναι μια διαδρομή προς το μέλλον, αναφέρει χαρακτηριστικά το συγκρότημα.

Κριτικές για το «No Geography»:

• “Music that has the dizzying, adaptive plasticity of their best work […] a formidable creation” Q ****

• “spell-binding and forward-thinking” NME ****

• “Vividly melodic, restlessly inventive” Uncut 8/10

• “Their most enjoyable album since Surrender” Album of the Month, Mixmag ****

• “The Chemical Brothers are finally ready to take on the world again” Album of the Month, Long Live Vinyl 9/10

• “By heading back to the future, the Chemical Brothers have acquired new urgency” Mojo ****

• “Hitting the reset button has unleashed this iconic duo afresh, demonstrating an insatiable ability to forge the perfect dance track, whatever the era” Clash 9/10

• “We’d be poorer without this duo in our lives” DJ 9/10

• “Brain scrambling bangers” – GQ
No Geography


1. Eve Of Destruction
2. Bango
3. No Geography
4. Got To Keep On
5. Gravity Drops
6. The Universe Sent Me
7. We’ve Got To Try
8. Free Yourself
9. MAH
10. Catch Me I’m Falling

Το No Geography είναι η νέα δισκογραφική δουλειά των The Chemical Brothers μετά το υποψήφιο για Grammy βραβείο album τους Born In The Echoes (No1 στο UK Chart.)

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!