«Πατρίδες που έγιναν φωτιά» - Ένα τραγούδι για καλό σκοπό

(ΝΕΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ - ΑΚΟΥΣΤΕ) Τραγουδούν: Αρβανιτάκη, Ζουγανέλη, Κότσιρας, Μαχαιρίτσας, Μουζουράκης, Νταλάρας, Παπακωνσταντίνου, Περρής, Φραγκούλης.
Ένα καινούργιο τραγούδι σε μουσική του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και στίχους του Μάνου Ελευθερίου που δημιουργήθηκε και ηχογραφήθηκε για τους σκοπούς του International Foundation for Greece (IFG), μιας αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας η οποία έχει ως στόχο τη δημιουργία ενός διεθνούς δικτύου στήριξης ομάδων του πληθυσμού που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα, μέσω της οργάνωσης ποικίλων δράσεων φιλανθρωπικού χαρακτήρα.

Τραγουδούν οι: Ελευθερία Αρβανιτάκη, Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Γιάννης Κότσιρας, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Πάνος Μουζουράκης, Γιώργος Νταλάρας, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Γιώργος Περρής και ο Μάριος Φραγκούλης.

Το τραγούδι ακούστηκε για πρώτη φορά στη μεγάλη συναυλία των καλλιτεχνών που έγινε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών τη Δευτέρα 28 Μαρτίου, τα έσοδα της οποίας δόθηκαν για τους ίδιους σκοπούς.

Τα έσοδα από τις ψηφιακές πωλήσεις του τραγουδιού, θα δοθούν στο International Foundation for Greece (IFG), για τη στήριξη των προσφύγων με στόχο την κάλυψη των βασικών αναγκών τους για την περίοδο που θα παραμείνουν στη χώρα μας.

Video

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!