«Οι φωνές σ’ αυτήν την πόλη» και σε βινύλιο!

Κυκλοφορεί από το Οgdoo Music Group σε περιορισμένα αντίτυπα.
Ο δίσκος που ένωσε 7 νέους ερμηνευτές μαζί με την Ασπασία Στρατηγού και το Δημήτρη Μπάση, υπό την επιμελητεία του Γιώργου Νταλάρα, κυκλοφορεί τώρα και σε βινύλιο, σε περιορισμένα αντίτυπα. «Οι φωνές σ’ αυτή την πόλη», σε μουσική Ανδρέα Κατσιγιάννη και στίχους Νίκου Αναγνωστάκη, έδωσαν βήμα να αναδειχθούν  νέα και «καθαρά» πρόσωπα με ταλέντο στο τραγούδι μας, οι Θανάσης Ματζίλης, Βασίλης Προδρόμου, Δήμητρα Σταθοπούλου, Απόστολος Μόσιος, Θοδωρής Μέρμηγκας, Ανδρέας Λάφης & Δημήτρης Γακιόπουλος (διάβασε και άκουσε ΕΔΩ)

12 καινούρια τραγούδια που ξεχώρισαν - τέσσερα από αυτά ερμηνεύει ο Γιώργος Νταλάρας - και απέσπασαν εγκωμιαστικά σχόλια, βρίσκοντας θερμή υποδοχή. Το ντουέτο «Μαλώνω την καρδιά» και το «Ένα σημάδι του Θεού» έχουν ήδη κατακτήσει τη δική τους θέση στις ραδιοφωνικές συχνότητες και στις καρδιές μας, ενώ και τα υπόλοιπα καθημερινά ξεπροβάλλουν δυναμικά και ανακαλύπτονται.

«Οι φωνές σ’ αυτή την πόλη» έρχονται ν’ αγκαλιάσουν κάθε γωνιά της, μαζί με τους ανθρώπους της. Ξορκίζουν το «γκρίζο», φέρνουν δροσιά κι ελπίδα!

Κυκλοφορεί από το Ogdoo Music Group.


Προμηθευτείτε το βινύλιο, «ΟΙ ΦΩΝΕΣ Σ' ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΗ» απ' ευθείας από την εταιρία μας.
Κόστος /τεμάχιο: 17,00 Ευρώ + 3,00 Έξοδα Αποστολής | Τρόπος πληρωμής: Αντικαταβολή
Για παραγγελίες καλέστε στο: 210 2819090 (Δευτέρα – Παρασκευή 10:00 – 17:00)


Μαζί ειδικό ένθετο με στίχους, φωτογραφίες, σημειώματα και πληροφορίες για τα τραγούδια και τους συντελεστές της έκδοσης.
DSC 0438

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!

ates