Ο Πλούταρχος στο τραγούδι που του έγραψε ο γιος του

(ΑΚΟΥΣΤΕ) Μια ιδιαίτερη στιγμή μέσα από το νέο δίσκο του ερμηνευτή «Τραγούδια ακατάλληλα».
20 τραγούδια περιλαμβάνονται στο δίσκο του Γιάννη Πλούταρχου που κυκλοφόρησε πριν από λίγες ημέρες.

Αριθμός εξωπραγματικός για τα σημερινά δεδομένα, τόσο για το ύψος μιας παραγωγής και τον κόπο που απαιτείται να επιλεχθούν και να ηχογραφηθούν, αλλά και για το «ρυθμό» αφομοίωσής τους από τους φίλους του καλλιτέχνη.

Ο Πλούταρχος όσον αφορά το συγκεκριμένο θέμα, εδώ και χρόνια πηγαίνει κόντρα σε «λογικές» και «πρακτικές». Είναι καλλιτέχνης που έχει τον τρόπο να περνάει το έργο του στο κοινό, που σε ένα σημαντικό κομμάτι τον ακολουθεί πιστά.

Μια απ’ τις ιδιαιτερότητες αυτής τη εργασίας είναι ότι ο καλλιτέχνης ερμηνεύει μια σύνθεση του γιου του.

Ο Γιώργος Κακοσαίος, που αυτό το διάστημα υπηρετεί τη θητεία του, έχει γράψει τη μουσική στο «Δε μου πάει η μοναξιά» σε στίχους της έμπειρης και πολυγραφότατης Ελένης Γιαννατσούλια

Στη συνέντευξή του στην εκπομπή «Ελένη» ο Πλούταρχος δήλωσε σχετικά:

«Είναι ένα πάρα πολύ όμορφο τραγούδι. Νομίζω πως κατάφερα να το πω όσο το δυνατόν καλύτερα. Όχι επειδή είναι ο γιος μου, αλλά επειδή το άξιζε. Δεν θα του κάνω κάποια χάρη, γιατί νομίζω πως, αν κάνω κάτι τέτοιο, μάλλον θα τον οδηγήσω σε λάθος μονοπάτια. Δεν θέλω να καταστρέψω το παιδί μου, θέλω να αγωνιστεί γι’ αυτό! Απαιτείται τρομερή προσπάθεια και αγάπη γι’ αυτό που θέλει να κάνει».

Να σημειώσουμε πως τα «Τραγούδια ακατάλληλα», από την πρώτη στιγμή της κυκλοφορίας τους έγιναν no1 στο iTunes chart.

Video

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!

ates