Κώστας Μακεδόνας: «Τα πλοία της γραμμής» σαλπάρισαν

(ΑΚΟΥΣΤΕ) Ο νέος δίσκος του τραγουδιστή κυκλοφορεί.
Ο Κώστας Μακεδόνας παρουσιάζει τη νέα του πολυσυλλεκτική δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Τα πλοία της γραμμής», που περιλαμβάνει 19 τραγούδια, αρκετά εκ των οποίων έχουν ακουστεί και αγαπηθεί πολύ.

Πρόκειται για ένα album με 8 ακυκλοφόρητα, καινούργια τραγούδια και 11 ακόμα που φιλοξενήθηκαν σε cd άλλων καλλιτεχνών, καθώς και κάποια που έντυσαν τηλεοπτικές σειρές, εκπομπές και κινηματογραφικές ταινίες.
ta ploia tis grammis kostas makedonas cover
Στα νέα τραγούδια περιλαμβάνεται το ομώνυμο με το δίσκο «Τα πλοία της γραμμής» των Νικόλα Μαυρέση & Νίκου Μωραΐτη, το «Είναι πια αργά», από τη συνεργασία του Κώστα Μακεδόνα με τον Χρήστο Μάστορα και τις Melisses και το «Κόψε τα σ’ αγαπώ» των Βασίλη Γαβριηλίδη & Νίκου Μωραΐτη

Τα καινούρια συμπληρώνουν τρία τραγούδια από τηλεοπτικές σειρές της Κύπρου («Άκου να δεις», «Λόγια του αέρα», «Όσα δεν ξέρεις»), το τραγούδι «Με καθαρό το μέτωπο» (Χρήστος Παπαδόπουλος - Κώστας Μπαλαχούτης) από την ταινία του Στράτου Μαρκίδη «Μαζί τα φάγαμε» και το τραγούδι «Στα τραγούδια λέμε ναι» (Χρήστος Νικολόπουλος - Κώστας Μπαλαχούτης) που ντύνει τους τίτλους της ομώνυμης μουσικής εκπομπής της ΕΡΤ1.

Το album ολοκληρώνεται με 11 ακόμα τραγούδια από συμμετοχές -των πιο πρόσφατων ετών- του Κώστα Μακεδόνα σε δισκογραφικές εργασίες αγαπημένων συνεργατών του και soundtrack άλλων ταινιών.

Ιδιαίτερη μνεία σε δύο τραγούδια σε στίχους του αείμνηστου Μάνου Ελευθερίου, το «Μέσα στον ύπνο μου γυρνάς» σε μουσική Κώστα Λειβαδά και το «Γι’ αυτούς που αγαπήθηκαν» σε μουσική Περικλή Κανάρη.

Ακούστε όλο το δίσκο:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!

ates