Η Βαλέρια Κουρούπη ερμηνεύει Σταμάτη Κραουνάκη

(ΑΚΟΥΣΤΕ) Ένα νέο τραγούδι από το soundtrack της ταινίας «Πέντρο Νούλα».
Ο Σταμάτης Κραουνάκης υπογράφει το soundtrack της ταινίας «Πέντρο Νούλα», του Κάρολου Ζωναρά. Το τραγούδι «Βασανίζομαι», σε στίχους και μουσική Σταμάτη Κραουνάκη, ερμηνεύει η Βαλέρια Κουρούπη.

Ο Σταμάτης Κραουνάκης σημειώνει:


«Ήρθε ένας ευγενικός κύριος και μου είπε να του γράψω ένα λαϊκό τραγούδι για την ταινία που ετοίμαζε... μετά του είπα «δεν πρέπει να βάλουμε και μουσική στην υπόλοιπη ταινία;».

Η μαγεία του σινεμά δεν έχει τέλος.

Στην πρώτη προβολή όλοι οι συντελεστές νιώσαμε ότι είμαστε μέσα σε κάτι ωραίο. Οι πιο πολλοί από μας φίλοι... Είμαστε χαρούμενοι.

Χρωστάω στον Νίκο Παναγιωτόπουλο εκπαιδεύτηκα στη γλώσσα του σινεμά, και τώρα χάρη στον πολύ αξιόλογο Κάρολο Ζωναρά, φχαριστιέμαι το ταξίδι...

Βασανίζομαι… με την πολύ καλή έννοια.

Σταμάτης

Το κεντρικό θέμα της ταινίας είναι η αμνησία, που γίνεται αφορμή μιας αναγκαστικής αυτογνωσίας. Ο κεντρικός ήρωας είναι υποχρεωμένος να συναρμολογήσει το παζλ της ζωής του για να μπορέσει να ανακαλύψει ποιος πραγματικά είναι. Μια διαδικασία που αποδεικνύεται εξαιρετικά δύσκολη, αλλά και επώδυνη. Γιατί δύσκολα δεχόμαστε τα ελαττώματά μας, ενώ εύκολα ξεχνάμε ό,τι δεν μας αρέσει.
vas02
Μπουζούκι, ενορχήστρωση: Νικος Κατσίκης
Τραγούδι: Βαλέρια Κουρούπη
* Η φωτογραφία του Σταμάτη Κραουνάκη με το Θωμά Χρυσοχοΐδη

Video

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!

test1205350901