Γεωργία Αγγέλου - «Είμαι μαζί σου»

(ΑΚΟΥΣΤΕ) Ένα νέο τραγούδι σε μουσική Πηγής Λυκούδη & στίχους Φίλιππου Γράψα.
Η συνθέτις Πηγή Λυκούδη, η οποία έχει αναδείξει και έχει στηρίξει πολλές φορές νέες και αξιόλογες φωνές, μέσα από το έργο της και ο στιχουργός Φίλιππος Γράψας, γνωστός για τα μεγάλα τραγούδια, που μας έχει δώσει, εμπιστεύτηκαν στην εξαιρετική ερμηνεύτρια της νέας γενιάς Γεωργία Αγγέλου ένα από τα 13 τραγούδια του πρώτου της προσωπικού album «Κι έτσι αρχίζει το Τικ Τακ» με τον τίτλο «Είμαι μαζί σου».

Οι δύο δημιουργοί, έχουν συνεργαστεί με επιτυχία στο παρελθόν, παρουσιάζοντας ένα cd με τον τίτλο «Εν ονόματι του χρόνου», το οποίο εμπεριέχει τραγούδια που έχουν άποψη και την καταθέτουν με απλότητα και ειλικρίνεια στο κοινό, παρά τη δυσκολία των καιρών που διανύουμε. Ερμηνεύουν οι Ρίτα Αντωνοπούλου, Μόρφω Τσαϊρέλη, Σπύρος Κλείσσας, Γεωργία Βεληβασάκη, Νίκος Καρακαλπάκης και Ανδρέας Σμυρνάκης.
Likoudi Graphas
Κάποια από αυτά τα τραγούδια θα ακουστούν μεταξύ άλλων στη δεύτερη παρουσίαση του cd της Γεωργίας Αγγέλου «Κι έτσι αρχίζει το Τικ Τακ», που θα πραγματοποιηθεί Σάββατο 3 Μαρτίου στις 20.30 στον «Πολυχώρο Τέχνης» Galerie Δημιουργών.

Τη μουσική επιμέλεια της βραδιάς υπογραφεί η Νάνσυ Κανέλλη

«Είμαι μαζί σου»
Μουσική: Πηγή Λυκούδη - Στίχοι: Φίλιππος Γράψας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!

ates