Νταλάρας & Στόκας τραγουδούν Σαμπάνη & Βραχάλη

(ΝΕΟΣ ΔΙΣΚΟΣ - ΑΚΟΥΣΤΕ) «Φυλακή Υψίστης Ασφαλείας» με τους Γιώργο Νταλάρα και Μπάμπη Στόκα να ερμηνεύουν δημιουργίες της Ελεάνας Βραχάλη και του Γιώργου Σαμπάνη.
Ποιος θα περίμενε ότι δυο από τους σπουδαιότερους καλλιτέχνες της νεότερης ιστορίας του ελληνικού τραγουδιού, ο Γιώργος Νταλάρας κι ο Μπάμπης Στόκας, θα ένωναν τις μοναδικές φωνές τους, καταρχήν σε μια ιδιαίτερη μπαλάντα, τις «Κλειδαριές», που κυκλοφόρησε το φθινόπωρο του 2016 και έγινε μεγάλη επιτυχία ανάμεσα στους ακροατές διψασμένους για καλό ελληνικό τραγούδι, και τώρα σε έναν σπάνιο δίσκο, το «Φυλακή Υψίστης Ασφαλείας».


Αυτά αναφέρει το δελτίο τύπου του νέου δίσκου «Φυλακή Υψίστης Ασφαλείας» όπου ο Γιώργος Νταλάρας και ο Μπάμπης Στόκας ερμηνεύουν δημιουργίες της Ελεάνας Βραχάλη και του Γιώργου Σαμπάνη.

Και συνεχίζει κατατοπιστικά:

Καταλύτης για αυτή την ανεπανάληπτη δισκογραφική συνεργασία που ξαφνιάζει ευχάριστα, είναι οι ποιητικοί στίχοι της Ελεάνας Βραχάλη, η οποία ορμώμενη από το βιβλίο της «Φυλακή Υψίστης Ασφαλείας», εμπνεύστηκε και έγραψε, μαζί με τον επί πολλά χρόνια ταλαντούχο συνεργάτη και φίλο της συνθέτη Γιώργο Σαμπάνη, έντεκα εκλεκτά τραγούδια για να τα τραγουδήσουν ο Γιώργος Νταλάρας & ο Μπάμπης Στόκας, αυτοί οι δύο σύγχρονοι θρύλοι της ελληνικής μουσικής.

filaki
Από το «Φυλακή Υψίστης Ασφαλείας» έχουν επίσης ήδη κυκλοφορήσει και διαγράφουν τη μουσική τους πορεία τα τραγούδια «Η Θάλασσα Εντός Μου»…

…ένα γεμάτο δύναμη και συναίσθημα ζεϊμπέκικο από τον Γιώργο Νταλάρα καθώς και η «Υπομονή» ένα instant-classic με τη ροκ χροιά του Μπάμπη Στόκα.

«Φυλακή Υψίστης Ασφαλείας» - Tracklist

O Γιώργος Νταλάρας και o Μπάμπης Στόκας ερμηνεύουν δημιουργίες της Ελεάνας Βραχάλη και του Γιώργου Σαμπάνη.
σάρωση0004
1. Τι Θέλουν Όλοι - Γιώργος Νταλάρας
2. Σ' Έχασα - Μπάμπης Στόκας
3. Κοίταξε Με - Γιώργος Νταλάρας
4. Καρτ Ποστάλ - Μπάμπης Στόκας
5. Υπομονή - Μπάμπης Στόκας
6. Πρώτο Θέμα - Γιώργος Νταλάρας
7. Ποιος Θεός - Μπάμπης Στόκας
8. Κλειδαριές - Γιώργος Νταλάρας, Μπάμπης Στόκας
9. Για Σένα Όλα - Γιώργος Νταλάρας
10. Θα M' Aγαπάς Aκόμα; - Μπάμπης Στόκας
11. Η Θάλασσα Eντός Mου - Γιώργος Νταλάρας

Ο δίσκος κυκλοφορεί σε λίγες μέρες από την Cobalt.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!