Ο Φίλιππος Πλιάτσικας με το «rock της δυτικής όχθης» στο Gazi Live

Μαζί με το Φίλιππο Πλιάτσικα οι Μπλε και οι Εκείνος & Εκείνος.
Ο Φίλιππος Πλιάτσικας, για ένα βράδυ μόνο, το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016, με ιστορίες του «Rock της Δυτικής Όχθης», σε μία μουσική παράσταση γεμάτη εναλλαγές. Καλεσμένοι του δύο απ’ τα σημαντικότερα συγκροτήματα της μεγάλης μουσικής οικογένειας που γεννήθηκε στα μέσα της δεκαετίας του ’90, οι Μπλε και οι Εκείνος & Εκείνος.

Ο Φίλιππος Πλιάτσικας αγαπά τα μουσικά ταξίδια, τα τραγούδια και τους ανθρώπους με τους οποίους συναντήθηκε στην 30χρονη επιτυχημένη διαδρομή του. Η μουσική παράσταση «Rock της Δυτικής Όχθης» ήρθε για να θυμίσει τις μεγάλες διαχρονικές επιτυχίες του, τόσο από την προσωπική του διαδρομή, όσο και από τη συνεργασία του με τους Πυξ Λαξ: «Ποιος έχει λόγο στην Αγάπη», «Αν θα μπορούσα τον κόσμο να άλλαζα», «Οι παλιές αγάπες πάνε στον παράδεισο», «Μοναξιά μου όλα», «Που να πάμε», «Πόλη χιόνι», «Έπαψες αγάπη να θυμίζεις».

Για να ξανακουστούν, 18 χρόνια μετά τη συνάντησή του με τους Μπλε σ’ ένα studio της Θεσσαλονίκης και για πρώτη φορά επί σκηνής, τραγούδια που σημάδεψαν τη rock-pop ιστορία της μουσικής στην Ελλάδα. Όπως τα: «Φοβάμαι», «Δεν θέλω να μιλάς», «Πιάνω Φωτιά», «Μια φορά και έναν καιρό», «Τρελός» και άλλα.

Όσο για το συγκρότημα Εκείνος & Εκείνος; Ο Φίλιππος Πλιάτσικας συνδέεται μαζί τους με μια βαθιά φιλία χρόνων και εκτιμά πολύ το συγκρότημα που γεννήθηκε και δημιουργήθηκε στο Πέραμα, σ’ αυτή τη γωνιά της δυτικής Αττικής φτιάχνοντας τραγούδια που κέρδισαν τη μάχη με το χρόνο όπως: «Τα χειμωνιάτικα μπαρ», «Τα λόγια κομμάτια», «Δε θυμάσαι», «Είπες», «Αγάπη τι δύσκολο πράγμα» και άλλα.

Μαζί τους:


Αλέκος Αράπης (Απροσάρμοστοι) - Ηλ. Μπάσο
Νίκος Σάλτας - Πιάνο, Φωνή
Χάρης Μιχαηλίδης (Δραμαμίνη) - Ηλ. Κιθάρα, Φωνή
Γιώργος Λιβαδάς - Τύμπανα
Νίκος Παππάς - ΗχοληψίαGazi Live

Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016
Ώρα έναρξης: 23:00

Τηλ. Κρατήσεων: 2130185040

Τιμή απλής φιάλης: Α' Ζώνη: 140€, Β' Ζώνη: 125 / 4 άτομα
Τιμή φιάλης κρασί: απλή 70€ / 2 άτομα
Είσοδος με ποτό: 15€
Τιμή προπώλησης: 12€ - viva.gr


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!