«Ο Κώστας» - Η gourmet ταβέρνα της Κηφισιάς

Ένα εξαιρετικό μαγαζί όπου η καλή κουζίνα, με αγνές πρώτες ύλες, μεράκι και τεχνική, παντρεύεται με το καλαίσθητο περιβάλλον και την άψογη εξυπηρέτηση...
26/03/2013

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr

Δεν είναι τυχαίο ότι «Ο Κώστας» αποτελεί μόνιμη επιλογή των «εραστών» του καλού φαγητού της ευρύτερης περιοχής αλλά και πολλών ακόμη από όλη την Αττική καθώς έχει χτίσει μια σχέση εμπιστοσύνης και αξιοπιστίας μαζί τους.

Το σπιτικό φαγητό μπολιάζεται μαεστρικά με πινελιές υψηλής γαστρονομίας κι έτσι τα πιάτα του «Κώστα» ξεχωρίζουν για τη νοστιμιά, την πρωτοτυπία και τη φινέτσα τους. Όλα φρέσκα και λαχταριστά με ποιοτικά υλικά και υποδειγματικό σερβίρισμα.

Μικρή αλλά εύστοχα επιλεγμένη η κάβα του και γάργαρο το χύμα κρασί του, κι αυτό πρώτης γραμμής, επιλεγμένο με αυστηρά κριτήρια.

Ο Ηλίας Κατσιγιάννης με τη φιλική συμπεριφορά του αλλά και τον επαγγελματισμό και το πάθος που έχει για τη δουλειά του φροντίζει για την κάθε λεπτομέρεια. Έτσι οι πελάτες θεωρούνται φίλοι του, καθώς η «γεύση» σε συνδυασμό με το φιλικό περιβάλλον, προσδίδουν στην «επίσκεψη» στην ταβέρνα του διαστάσεις gourmet και παράλληλα μια «έξοδο» ψυχής.

Δεν είναι τυχαίο ότι ο Κώστας λειτουργεί ανελλιπώς από το 1975.


 Websitewww.kostaskifisias.gr

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!

ates