Σάν Σήμερα
Γεννήθηκε η Χριστίνα Μιχαλάκη (1988)
Γεννήθηκε η Χριστίνα Μιχαλάκη (1988)
XRISTINA MIXALAKH
Ταλαντούχα ερμηνεύτρια, κόρη του δεξιοτέχνη του μπουζουκιού, Μανώλη Μιχαλάκη.
Ο
Μιχαλάκης για πολλά χρόνια συντρόφευσε τη Βίκυ Μοσχολιού στις ζωντανές εμφανίσεις της και στη δισκογραφία. Εκτός από τα σολιστικά και συνθετικά του βήματα, έχει καταθέσει κι ένα σημαντικό έργο ως δάσκαλος μουσικής, με έντονη θητεία σε ωδεία και σχολές, καθώς και με αξιοπρόσεκτη βιβλιογραφία.

Μοιραία, η Χριστίνα μπολιάστηκε με τη λατρεία για τη μουσική και το τραγούδι, αφού και η μητέρα της είναι καθηγήτρια πιάνου. Διδάχτηκε μουσική από παιδί και για πολλά χρόνια συμμετείχε στη χορωδία του Δημήτρη Τυπάλδου. Απόκτησε πτυχία αρμονίας, αντίστιξης και φούγκας και παράλληλα αποφοίτησε ως φιλόλογος από τη Φιλοσοφική Σχολή Ιωαννίνων.

Σε ηλικία 21 ετών απέσπασε το βραβείο ερμηνείας στο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Τραγουδιού Κέρκυρας, ενώ συνεργάζεται στενά με τον σπουδαίο μουσικοσυνθέτη Θανάση Πολυκανδριώτη. Έχει λάβει μέρος σε συναυλίες στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στη Λυρική Σκηνή, στο Θέατρο Badminton. Την ίδια ώρα δίνει σταθερό παρών στη διασκέδαση σε εξαιρετικά προγράμματα και ατμοσφαιρικούς χώρους.

Το πρώτο της τραγούδι με τίτλο «Υπάρχουν και φωνές», σε στίχους Θεόδωρου Ποάλα & μουσική Μανώλη Μιχαλάκη κυκλοφορεί από το Ogdoo Music Group. 

Πίσω

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!