ΕΛΗΞΕ - Κερδίστε προσκλήσεις για Δώρο Δημοσθένους στη BABEL

Το Ogdoo.gr εξασφάλισε για τους αναγνώστες του δυο διπλές προσκλήσεις.
Κάθε πρόσκληση αφορά στην είσοδο δύο ατόμων το Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2018 στη BABEL και δεν περιλαμβάνει ποτό.

ΝΙΚΗΤΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ

ΤΖΕΝΗ ΠΑΝΤΑΛΟΥ
ΜΑΡΙΑ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΥ

Η κλήρωση θα γίνει την Παρασκευή 2/11, στις 14:00.

Στους νικητές θα αποσταλεί e-mail. Θα παραλάβουν τις προσκλήσεις στην είσοδο, ενημερώνοντας ότι έχουν κερδίσει μέσω του Ogdoo.

Info:


O Δώρος Δημοσθένους στη BABEL: «Στην καρδιά του Φθινοπώρου»

Στην καρδιά του φθινοπώρου, στον ατμοσφαιρικό χώρο της BABEL, ο Δώρος Δημοσθένους, παρουσιάζει μια νέα μουσική πρόταση και συστήνει τις μουσικές του αγάπες από διαφορετικά είδη και εποχές του τραγουδιού. Χαμηλόφωνος, εσωτερικός, λιτός, ουσιαστικός, με αιχμή την παθιασμένη ερμηνεία του και τη συνοδεία στο πιάνο ενός εξαιρετικού σολίστα, Νεοκλή Νεοφυτίδη.

Με την ευαισθησία και τον δυναμισμό της φωνής του σε πρώτο πλάνο, με το τραγούδι γυμνό, συνοδεία μόνο ενός πιάνου, ο Δώρος Δημοσθένους καταθέτει αποκαλυπτικές, αισθαντικές ερμηνείες και απρόβλεπτες διασκευές από τον διεθνή κινηματογράφο και από το ελαφρό ελληνικό τραγούδι μέχρι το λαϊκό και το ρεμπέτικο.

Η πλούσια εμπειρία του Δώρου Δημοσθένους μέσα από πολλές και σπουδαίες συνεργασίες, όλα αυτά τα χρόνια, με την Ορχήστρα των Χρωμάτων, τον Νίκο Κυπουργό, τη Μαρία Φαραντούρη, τη Νανά Μούσχουρη, τη Λένα Πλάτωνος, το Λουκιανό Κηλαηδόνη και τόσους άλλους ξεχωριστούς καλλιτέχνες, αποτελεί εγγύηση κυρίως ως προς το σεβασμό και τον επαγγελματισμό με τον οποίο προσεγγίζει κάθε φορά το υλικό του.

Σάββατο 3 Νοεμβρίου
Είσοδος: 12 ευρώ (μπύρα/κρασί)

BABEL Πυρήνας Τέχνης
Βασ. Σοφίας 87, Μαρούσι
215 52.52.982
Για να λάβετε μέρος στην κλήρωση, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:
1. ΚΑΝΤΕ LIKE
2. ΚΑΝΤΕ SHARE
3. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΑΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!