Μαρίνα Σάττι: Αυτό το κορίτσι πάει να μας τρελάνει

Η Μαρίνα Σάττι θα μπορούσε να δημιουργήσει με τις μουσικές της δραστηριότητες ένα κίνημα μουσικής επανάστασης.
02/06/2017
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μαρίνα Σάττι. Αυτό το κορίτσι πάει να μας τρελάνει τελικά με το καινούργιο της τραγούδι και video clip «Μάντισσα» που έχει φθάσει ήδη τα 6.000.000 clicks στο διαδίκτυο.

Το είχαμε «μαντέψει» βέβαια και είχαμε τις υποψίες μας ότι κάτι ιδιαιτέρως σοβαρό συμβαίνει με την συγκεκριμένη κοπέλα. Φρόντισε από νωρίς να ρίξει τις προειδοποιητικές βολές με το «Θα σπάσω κούπες» και το «Αργοσβήνεις μόνη» και κατάφερε παραδοσιακά και κλασσικά λαϊκά τραγούδια να κερδίσουν και να εντυπωσιάσουν τους νέους ανθρώπους και αυτό είναι το μεγαλύτερο κέρδος.

Το «ΜΑΝΤΙΣΣΑ» είναι ένα όμορφο τραγούδι με ένα εξαιρετικό μονόπλανο video clip που αναδύει μία ξεγνοιασιά και ελευθερία χωρίς υπερβολές, φιγούρες και μεταξωτές κορδέλες.

Ένα φρέσκο και όμορφο κορίτσι με μία παρέα από νιάτα ανέμελα και αφτιασίδωτα ξεχύνονται στους δρόμους του Αθηναϊκού κέντρου προσφέροντας χαρά, ομορφιά και ευχαρίστηση, σαν βελούδινος καταρράκτης.

Η Μαρίνα Σάττι είναι ένα κορίτσι με μουσικές σπουδές, κλασσικό τραγούδι, θέατρο και χορό έχοντας στην προίκα της και μία υποτροφία στο Berklee College of Music.

Έχει δημιουργήσει μία ευθεία γραμμή επικοινωνίας με τον κόσμο που ξεπερνά την οποιαδήποτε σχέση και εξάρτηση από εταιρείες και μουσικό κατεστημένο. Αντιπροσωπεύει σε απόλυτο βαθμό την πλήρη ανεξαρτητοποίηση και ελευθεριότητα αποφεύγοντας το «καβάτζωμα» από οποιουσδήποτε παρακείμενους καταθέτοντας έτσι απλά ότι «κάνω ότι γουστάρω» και «σε όποιον αρέσει» και μπορεί ο καθένας να το κρίνει όπως θέλει έξω από νόρμες και στερεότυπα. Θα μπορούσε κάλλιστα να δημιουργήσει με τις μουσικές της δραστηριότητες ένα κίνημα μουσικής επανάστασης ανάλογο με τα κινήματα κοινωνικής ανεξαρτησίας και χειραφέτησης των δεκαετιών ’60 και ’70.

Εντάσσει τη φωνή της, που έχει μία ιδιαίτερη χροιά και μαγεία, σαν ένα από τα όργανα που έχει η μπάντα της και παντρεύει μουσικά τους πολιτισμούς.

Η Μαρίνα Σάττι δημιουργεί ένα μοντέλο μουσικής κοινωνικοποίησης όπου θα μπορούσαν να συμμετέχουν οι πάντες μαζί με την παρέα της.

Η ενδιαφέρουσα μικρή καριέρα της είναι μία σύνθεση από τις προσλαμβάνουσες που αντλούνται από την καταγωγή της, την οικογένειά της και τις σπουδές της και προσπαθεί να τις ενσωματώσει σε ένα περιβάλλον που διψάει για καθαρό αέρα με ελεύθερη αναπνοή.

Δείχνει μία πρόωρη νοητική και αισθητική ενηλικίωση δίνοντας ιδιαίτερη σημασία στην συλλογικότητα και την διαφορετικότητα που φωτίζει ένα απόλυτα υπεύθυνο και συνειδητοποιημένο άτομο.

Περιμένουμε και καινούργια δημιουργικά θέματα και εκπλήξεις από την Μαρίνα Σάττι γιατί αυτό το κορίτσι δείχνει πραγματικά ότι τα «Σπάει»!

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!

ates