Η Παπαρίζου είναι μαγκάκι!

Έχουμε χωθεί στη λάσπη μέχρι το λαιμό!
Αυτές τις ημέρες πλημμύρησε το διαδίκτυο από χολή και ειρωνεία από ορισμένους «τσάμπα μάγκες» χρήστες του Facebook και του διαδικτύου εναντίον της Έλενας Παπαρίζου επειδή στο «The Voice» δεν γνώριζε ότι το τραγούδι «Δεν λες κουβέντα» των Δήμου Μούτση και Κώστα Τριπολίτη το ερμήνευσε η Σωτηρία Μπέλλου.

Μέχρι πριν από λίγα χρόνια το προνόμιο της επικοινωνιακής αλητείας το είχαν μόνο τα διάφορα «κίτρινα» σκανδαλοθηρικά περιοδικά που μπαίνουν απρόσκλητα στις κρεβατοκάμαρες και στις ιδιωτικές ζωές των επωνύμων.

Τώρα πλέον αυτά τα έντυπα απέκτησαν συμμάχους, ένα μεγάλο αριθμό χρηστών του Facebook όπου κρυπτόμενοι πίσω από την ανωνυμία τους κρίνουν κακόβουλα τους πάντες και τα πάντα κρατώντας ψηλά τη σημαία της ξετσιπωσιάς και της αμετροεπείας.

Δεν είναι η πρώτη φορά που γίνονται αήθεις επιθέσεις εναντίον της Παπαρίζου.

Πριν από καιρό της έκαναν bulling για τα κιλά της, έπειτα για τις πεταλούδες που είχε στο σακάκι της, όπου την προέτρεψαν να αλλάξει στυλίστα αλλιώς να κυκλοφορεί με AROXOL και για πολλά άλλα.

Την Έλενα Παπαρίζου δεν την ξέρω προσωπικά. Γνωρίζω ότι είναι ένα αξιοπρεπές, όμορφο και δροσερό κορίτσι με λαμπερή φωνή και εξαιρετική χορευτική κίνηση.

Δεν έχει προκαλέσει ποτέ με τη συμπεριφορά της και εκτός των άλλων έφερε και ένα Διεθνές Βραβείο στην Ελλάδα στην Eurovision το 2005 με το τραγούδι «My number one».

Παρόλο που δεν είμαι από τους «οπαδούς» αυτής της διοργάνωσης αυτό το βραβείο ήταν μία ανάσα για την Ελλάδα που την είχε απόλυτα ανάγκη για να την κρατήσει ζωντανή μέσα στην εντατική που βρίσκεται εδώ και χρόνια.

Η Παπαρίζου είχε το θάρρος να βγει δημόσια και να δηλώσει: «Λυπάμαι πραγματικά που δεν ήξερα το “Δε λες κουβέντα” αυτό το ιστορικό τραγούδι που έγραψαν ο Δήμος Μούτσης και ο Κώστας Τριπολίτης το 1981 για τη σπουδαία ρεμπέτισσα Σωτηρία Μπέλλου».

Η Παπαρίζου δεν μασάει τα λόγια της. Είναι μαγκάκι και αντιμετωπίζει στα ίσια αυτούς που κρύβονται πίσω από μία οθόνη και ένα πληκτρολόγιο και πετάνε ανέξοδα και ανυπόγραφα τη χολή τους.

Υπάρχουν χιλιάδες άτομα που «σερφάρουν» καθημερινά στο διαδίκτυο για να ψαρέψουν κάποια είδηση και μετά να ορμήσουν σαν τα αρπακτικά να κατασπαράξουν τους πρωταγωνιστές τους.

Θα τους ήταν περισσότερο χρήσιμο αν άνοιγαν κάποιο βιβλίο για να ξεστραβωθούν και να μπορέσουν να διαχωρίσουν την διαφορά μεταξύ πληροφορίας και μάθησης.

Αν υπήρχε τρόπος να μαζεύαμε καμιά πενηνταριά από δαύτους, τους κριτές επί παντός επιστητού και τους ρωτούσαμε για την καταγωγή ορισμένων τραγουδιών του Θεοδωράκη, του Χατζιδάκι και του Ξαρχάκου για παράδειγμα, από τις απαντήσεις τους θα διαπιστώναμε ότι δεν ξέρουν την τύφλα τους για αυτό που λέγεται Ελληνικό τραγούδι.

Έχουμε χωθεί στη λάσπη μέχρι το λαιμό. O χώρος του Facebook όσο γοητευτικός και αν φαντάζει, κρύβει μεγάλες παγίδες μέσα από την απεραντοσύνη του, τη χαοτικότητά του και την ανεξέλεγκτη συμπεριφορά των χρηστών του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!

test67326640